Hetfo – elso nap az irodaban

Ugye milyen tartalmas cimeket tudok adni egy egy postnak? :)

Na szoval a mai nap: hat magyar ido szerint 2:30kor keltem fel, ami 6 orat jelent itt.. hogy is mondjam, csak kicsit voltam faradt, es emiatt 2 adag kavet ittam meg reggelire :) Megerkeztek kollegak is, akik a mai jarattal jottek, most mar kiegeszultunk, 5en lakunk a letesitmenyben Morganesek.

A taxi 8:30ra jott ertunk, hogy elvigyen az irodaba, amit ugy saccoltunk, hogy kb 10 perc kocsival :) Hat a saccunk nagyon nem jott be, fel ora volt az ut ugy, hogy kozben legalabb 3x kaptam majdnem szivrohamot es agyverzest felvaltva … Hogy ezek az indiaiak hogy vezetnek … URAMATYAM!!!!!! Kollega mar felajanlotta, hogy masnap lehozza nekem a Xanax-at, hogy kenyelmesebbe tegye az utat :D Persze ezt megbosszulando, visszafele o ult elore ;)

Kis kesessel beertunk az irodaba, ahol rogton tudatosult bennunk, hogy itt mar nagyon vartak minket: 6an jottek le a hallba elenk, es raztak velunk kezet. Atsegitettek minket a biztonsagi orokon (szo szerint, mert hogy ide bejutni nem egy egyszeru feladat, az is biztos – MI morganesek nem vihetunk be Morgan-laptopot a Morgan altal felhuzott reszlegbe, mert az insecure. Hiaba mondtuk, h minden mas Morgan irodaba be lehet vinni, raadasul az ott a mi teruletunk, es mi vagyunk a megbizok, ok meg dolgoznak, nem lehetett bevinni, mert az egy Mac volt, es szerintuk a Morgan laptopok csakis IBMek lehetnek).

De vegre valahara beertunk a mi reszelgunkbe. Mondhatni minden ures volt :D Van egy baromi nagy hely telistele asztalokkal, boxokkal, es telefonokkal (amikbol a telefonok nem mukodtek meg reggel). Ember sehol, csak a 3 kanadai, plusz mi, es meg par indiai manager. Kicsit hianyoltam am a tobbieket, hogy akkor hol vannak a tobbiek, akiket tanitani kell :) Ja igen, tanitas: kiderult, hogy mi fogjuk megiscsak tanitani a nepet, es mi fogjuk tesztelgetni oket, nem valami trainerek. Ez igy most uj volt nekem, szoval estenkent szerintem atnezem majd a slideokat, hogy mirol is kellene majd beszelni veluk. Bar lehet hogy en majd a laborgyakorlatokra fogok jelentkezni, elvegre magyarazni sosem tudtam :D

Ebedelni itteni ido szerint fel3kor mentunk, a ceg nagyon rendes volt, meghivott minket eredeti indiai ebedre: valami szosz, valamilyen rizzsel, kenyerrel (naan) es valami edesseg volt. Ennel jobban nem tudom behatarolni, mit ettem. A szosz szerencsere nem volt csipos, ellenben teli volt zoldseggel, es sarga szinu volt. A rizs, amit ettem hozza, az szerintem vadrizs volt jol megfozve, plusz meg valami nagyobb darab sotet szinu valami volt belekeverve. A kenyer a szokvanyos kenyeruk: lapos, mint a szalveta, es hajtogathato, tepheto, es EHETO. Es jott a desszert: rikito sarga-feher-rozsaszin valami volt cukorsziruppal leontve :D Nem volt annyira rossz, mint amennyire bizarr a kinezete volt.
Egy biztos, ha csak indiai kajakbol lehet valogatni, akkor csakis zoldseges kajat fogok enni, mert mindenben amiben eddig csak hus volt, olyan irgalmatlanul csipos volt, hogy majdhogynem konnyeztem, amig lenyeltem :) de hat neveltetesem nem engedte, hogy kikopjem es eltoljam magam elol a tanyert, inkabb szedtem hozza jo sok joghurtot, mert az valamennyire enyhitette szenvedeseimet :D

Delutan megint csak pihi volt (kedden kezdjuk az oktatast, ma csak meetingeltunk, hogy mit is csinaljunk holnaptol), es jott a munka vege, amikor is rendeltek taxit ujra, es hazahoztak … Hat hogy is fejezzem ki magam szepen … lehet hogy holnap reggel elkerem a kollegatol a nyugtatojat, hogy kibirjam az utat a cegig :D Csak az a kar, hogy a nyugtato kiut, es nem csak fel oraig ervenyes.

Este kollegakat szepen megkinaltam jo magyar palesszel :D Hat hogy ittak … azt szep volt nezni :D a fel literes palinkas uvegben mar csak a fele maradt meg :D Viszont orultek neki, es tenyleg izlett, repetaztak rendesen :)

Es hat elerkeztunk a mostanhoz, amikor is szepen le fogok fekudni, mert holnap megint 6kor kelek, hogy 7re lemehessek reggelizni, es 8:30kor meg mehessunk melozni.

Na szoval, joejszakat!

Galeriaban mar megtalalhatoak a kepek, amiket eddig keszitettem:
Indiai galeria

Es egy kep bucsuzoul:

This entry was posted in Work and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


one + = 10