Kedd – masodik nap az irodaban

Hat, most mar kedd van … faradt vagyok, komolyan mondom, rossz ez az idoeltolodasos moka. Itt mindjart este 10 van, mig otthon 18:16. Hallgatom a Slagerradiot, kis otthoni zene itt a messzi tavolban :)

Reggel kollegak adtak nekem 14 onkent jelentkezot (4 csoportba osztottuk az uj kollegakat, es ram 14 ember jutott), es egy ora alatt villamkerdesekkel kellett oket bombaznom, hogy mi maradt meg a fejukben a mult het anyagaibol. Komolyan mondom, nagyon pengek! Nem vihetnek ki semmi papirt, semmi jegyzetet, sot, nem is jegyzetelhetnek, es nem tudtam toluk olyat kerdezni, amire nem tudtak volna a valaszt! Nagyon pengek! Ma probaljuk ravenni a kinti ceg vezetoseget, hogy igazan, tessek mar megengedni nekik, hogy tanulhassanak, ha akarnak :) es ahogy elnezem, ok AKARNAK. Impressed!

Ezutan az egy oras villamkerdesek utan elkezdtem tesztet irni. Marmint a kerdeseket en allitottam ossze, lett ~30 kerdes egyetlen temabol. Azert remelem nem fognak elverezni rajta … Nehany nagyon kemenyre sikeredett szerintem, raadasul nemelyiken tenyleg gondolkozniuk kell, mert explicit nem volt az anyagban, de volt ra utalas, es ha utananeztek a gyakorlati oran, akkor tudniuk kell. Szoval hasznalniuk kell az agyukat, nem csak ugy kitolteni. Ugy ebed utanra keszen is lettem a teszttel, es el kezdtem kinyomtatni 60+ peldanyban. Kepzeljetek el egy 5 oldalas tesztet fedolappal, tok profira sikeredett, komolyan mondom, ha ezt erettsegire bevittem volna, rogton otost kapok :D

Miutan a kulimunkaval is vegeztem (akarom mondani az osszetuzesevel az 5 lapnak, nehogy szetessen, amikor kiosztjuk oket), elkezdtem a kovetkezo modulhoz gyartani a teszt kerdessort. Egesz delutanom rament, de meg mindig nincs kesz. Tul konnyure sikerednek a kerdesek, es a tobbiek sorra huzzak ki a kulonbozo kerdeseket, hogy ezt se tehetem bele, mert tul konnyu, azt se, mert meg nem tanultak, amazt se, mert .. :)
Szoval holnap folytatom :) Meg este itthonrol akartam kicsit folytatni a melot, de hazaertem, megvacsiztam, es ugy befordultam az agyba, hogy engem onnan ki nem robbant senki sem. Ugy bealudtam zenehallgatas es olvasas kozben, hogy most, este 10kor ebredtem fel ujra. Gondoltam akkor hat meg kene furodni, hogy megse mocskosan fekudjek le aludni.

Ma meglepetesemre az ebed kinai kaja volt :) Nehany dolgot felismertem! Peldaul a tavaszi tekercset. De volt valami teszta valami csiraval osszekeverve, meg kulonbozo zoldsegekkel, tobbek kozott sargarepaval. Volt meg valami zoldseges rizs is, azt is megkostoltam. Hat a tavaszi tekercs enyhen csipos volt, aldottam az eszem, hogy eloszor mindenbol keveset szedek, mert szinten alig birtam lenyelni :) Viszont a teszta nagyon finom volt, abbol szedtem meg egy keveset, hogy azert megis legyen valami a gyomromban. Meglepetes desszert is volt am! Gyumolcssalata vaniliafagyival megspekelve! Mennyei!!!! Ilyet meg meg MEEEEG!!! Nem az a szokvanyos gyumolcssalata volt, amit megszoktunk mi europaiak, ez tropusi gyumolcsokbol osszeallitott edesseg volt, fele gyumolcsot nem ismertem fel, de volt benne ananasz (mezedes), talan banan – az ize alapjan, de nem ismertem fel, es volt meg benne valami ismeros iz, azt sem tudtam beazonositani. De egy biztos, ez nagyon finom volt.

Vacsira marhahusbol keszult sajtburgert rendeltem (tartsuk magunkat a kontinentalis kajahoz ;) ), hat … egyaltalan nem izlett. Szerintem a huspogacsa csak felig volt atsutve, vagy nem tudom, de valami erdekes ize volt. Ha holnapra hasmenesem lesz, tuti nem rendelek tobb sajtburgert. Max a McDonald’s-bol. De legalabb adtak hozza tasakos ketchupot, es sult krumplit. Azert csak lett valami a gyomromban estere is.

Na de most megyek is aludni, mert holnap megint tesztet kell irnom, es iratnom. Kivancsi vagyok, mekkora sikere lesz a tesztemnek :) Tobbiek azt mondjak, nem annyira nehez, aki figyelt, meg tudja csinalni … Hat remelem :)

Hetvegere kollegakkal tervezunk valamerre menni, talan elefantogolni, vagy MySore Palace-t nezzuk meg, nem tudjuk meg. De fotozni most mar mindenkepp akarok. Hetkozben egyszeruen nem vihetem magammal a gepet, mert egesz nap elvennek tolem …

Joejszakat mindenkinek, go 2 sleep.

This entry was posted in Work and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Kedd – masodik nap az irodaban

  1. Robert says:

    posta: jött valami ausztriából, jott egy az oktatási hivataltól (gondolom levél mint nekem) meg valami bankos is.
    Macsek nagoyn hiányol. látszott rajta hogy nagyon várja hogy hirtelen befuss te is.
    Haverkodik velunk de miután megjovunk még 10 percetr nézi az ajtót hátha te is megjössz….
    Vigyázunk rá ne aggódj. És mi is várunk vissza egyben egészségesen, na és sok mesélni valóval…..

  2. mithos says:

    Kikuldte a levelet Ausztriabol? Csak nem megkaptam a CSI Bizonyitvanyomat? :D

    Cicot pusziljatok meg a nevemben :) (persze csak kepletesen, tudom, hogy allergias vagy a macskakra)

    Ha tudlak, majd felhivlak valahogyan, addig probalom kitalalni, hogy kell ugy felhivni valakit, hogy cegbol magyarorszagon menjen ki magyar mobilra :)

  3. Anya says:

    Szia Rekus !
    FAntasztikus jo , hogy bloggot irsz ! Nagyon jo hallani Rollad ! Ugyelj magadra ! Ma este hazamegyek a cicahoz , s talan ott is alszom !
    Megsimogatom, puszilom helyetted is !

    anya

  4. Sayx says:

    A macskád már simán felmászik a Benire szóval teljesen megszokott minket.
    Látszólag nem vert le semmit, nem tépett szét semmit.
    Enni már eszik rendesen. Belátta hogy nem kap új kaját mig a régi el nem fogy.
    A hétvégére leet kinyilik már az új csodazsák. Majd örvendezhet.

    Ne telefonálj inkább MSN en próbálj elérni.
    Vigyázz magadra. csinálj sok képet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ six = 12