Egy érdekes nap margójára

Hát a mai napom elég érdekesre sikeredett. Jól kezdödött, szar volt a közepe, majd jobban végzödött.

Jól kezdödött: van egy jóbarátom, akivel jókat szoktunk chatelni. Na ö rám írt reggel, miközben épp vezettem az irodába. A dugóban annyira nem is volt nagy probléma válaszolni, föleg adaptív tempomattal, amikoris az autó fékez es gázt ad helyetted. Ez a kis beszélgetés megalapozta a jókedvemet a napra :) Mosolygós voltam, ma is nagyon sokan mondták az irodában, hogy jól nézek ki, es hogy nagyon látványos a fogyás…

Most már azért nem jövök olyan nagyon zavarba, amikor bókolnak, de amikor elöször kaptam, pár másodpercig meg sem tudtam szólalni!

Egy szó mint száz, a napom jól indult, majd el kezdtem dolgozni… szokásom szerint felfedeztem egy jó kis problémát egy olyan scriptben, amibe a mérnökségünk nem nagyon akart belefolyni, mondván az a script egy másik csapatra tartozik, a másik csapatnak kell megfixalnia … well. Én értem, hogy le vannak terhelve, ezért megpróbáltam saját magam megfixálni a scriptet, de sajnos nem vagyok egy developer. Én üzemeltetek. Nem tudok ennyire kódolni.
Egy kiadósabb kiakadás után végülis megnézik mi is lehet a probléma a scripttel.

Sajnos ez a kiakadás sokat kivett belölem, mert nagyon a szívemre vettem az egészet… Bántott a dolog, hogy végülis én “nyertem” úgy, hogy közben tisztában vagyok azzal, hogy mennyi munkájuk van.. – hát ezért volt szar a nap közepe

Viszont este megint tudtunk egy jót dumálni a jóbarátommal chaten, ami megint visszahozta az életkedvemet, szóval végülis nem mogorván fekszem le aludni, ami jó dolog.

Remélem a holnapi nap azért jobb lesz!

This entry was posted in Work. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


6 + = eleven