Crash utan ujbol itt + Enek orak!

Es meg a regi bejegyzeseim is megmaradtak :) YAAY!

Na szoval, legutobbi bejegyzes ota sikerult a void-ot upgradelnem, ami egy reinstallban vegzodott … Jo, be kell vallanom, en sem vagyok tokeletes ;) Egy szo, mint szaz, a gepet egy eve ujra installaltam, viszont meg plusz egy evig nem volt idom ujra vissza is hozni az osszes service-t rajta. Mindezt tegnapra sikerult befejezni, szoval van mar ujra galeriam, van ujra blogom, de nincs meg uj levelezorendszerem :)
Igazsag szerint az se tartana tobb ideig, mint 5 perc, najo, rossz esetben fel ora, de hazaerve mar nem nagyon szoktam gepeket piszkalni, csak amit muszaj.

Idokozben inkabb el kezdtem enekelni :)

Az enek tanaromrol annyit erdemes tudni, hogy verprofi eloado, elkepeszto hangja van, es nem fel hasznalni :) Mellesleg 5 zenekarban enekel, billentyuzik, kozremukodik! En csak csodalom az energiajat, annyi mindent csinal, es emelett meg 2 tanitvanyt is elvallalt (engem, es egy Andi nevu masik lanyt)!

Jelenleg jazz-standardeket tanulunk, es probaljuk a hangomat kicsit stabilabba, es eroteljesebbe tenni, az onbizalmamat meg novelni :) Azt hiszem nagy faba vagta a fejszejet :)

Amiket eddig tanultunk: ‘The days of wine and roses’ es a ‘What a wonderful world’

Ez utobbinal mar szigorubb lett a kedves tanar bacsi ;), es mar hazi feladatokat is ad! Termeszetesen en meg szorgalmas vagyok, es munkabol hazaerve mindennap eloveszem a kottat, es gyakorlok, de meg igy sem tudok annyit foglalkozni vele, mint amennyit szeretnek :(

Na de sebaj, most ennyi idom volt, majd folyt. kov. :)

This entry was posted in None work and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


three − = 2