Dolgos Mindennapjaim

Hat megint itt. Jo regen irtam utoljara hosszabb postot, aminek a kovetkezo okai voltak:
– Megszerveztem egy “kisebb” leallast az egyik adatkozpontunkban
– Nehanapjam az iskolaba is benezek
– Neha meg vizsgazni is elmegyek :)

Terjunk ra az elso indokra – a parezer gepes leallas:
Hat nem tulzok, tenyleg annyi volt. Korulbelul egy-masfel honapja szolt fonokom, hogy ha van kedvem hozza, elvallalnam-e ezt az esemenyt a ceg eleteben, en pedig igent mondtam. Ez azzal jart, hogy minden heten ketszer meetingre kellett jarni, megszervezni, hogy azt a par ezer gepet milyen sorrendben allitsuk le, es milyen sorrendben hozzuk fel, a fejlesztokkel targyalni, hogy az, amire azt mondjak ,hogy mukodik, az miert nem, es adjanak egy idopontot, hogy mikorra lesz kesz, es hasznalhato.

Egyszoval: idegosszeroppanas hatara :)

DE MEGERTE! hetvegen aludtam ~5 orat osszesen, mert maga az esemeny ezen a hetvegen volt, de buszke vagyok! Hetfon kaptam levelet 3 fonokomtol is, mind megkoszonte a munkankat es megdicsertek minket!

KOSZONOM SZEPEN en is mindenkinek a segitseget! (szerintem nem olvassa senki sem a blogomat munkahelyrol, akkor is leirom, hogy nagyon sokat segitettek (technikailag foleg), es hagytak egyedul, amikor mar annyira kibirhatatlan voltam, hogy minden egyes elejtett szora haraptam)

A masodik es harmadik pont szinte egy pontnak tekintheto, hiszen vizsgaidoszak van. Sajnos a 7 vizsgambol csak 3 sikerult (a tobbire ido hianyaban nem mentem el), de hat ilyen az elet, priorizalni kellett.

Ami megvan: Mechanika, Jog, es Informatika II.

Informatika II: C programozas. EN! C PROGRAMOZAS! EN!! Akit soha senki nem tudott megtanitani C-ben programozni! Itt kell megemlitenem kedves munkatarsamat (akit tenyleg most mar egy nagyon kedves baratkent emlithetek – remelem o is igy gondolja), aki a sajat szabadidejet felaldozva ejszakaba nyuloan magyarazta a C nyelv rejtelmeit, adott hazifeladatokat, “kinzott a lancba rendezett almas kosaraival” :)

Nem tudom, hogy koszonhetnem meg neki, annyira halas vagyok a nagy turelmeert.
(Mellekesen: ma voltam Informatikabol vizsgazni, es 4-est kaptam!!)

This entry was posted in Work. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 4 = sixteen